Over ons

Cofidis, specialist in de verkoop op afstand van krediet- en verzekeringsoplossingen voor particulieren, ontwikkelt en beheert eenvoudige en flexibele financiële diensten die we aanpassen aan de noden en profielen van de verschillende consumenten..

Cofidis werd in 1982 opgericht in Frankrijk en vestigde zich al in 1985 in België. Het succes liet niet lang op zich wachten. Cofidis groeide snel en breidde haar aanbod, haar diensten en haar communicatiekanalen uit om in België marktleider te worden in het segment van Revolving-producten!

Naast een boeiende job, permanente vorming en loopbaanmogelijkheden stelt Cofidis alles in het werk om voor haar medewerkers een moderne en aangename werkomgeving te creëren.

img

Cofidis stelt vertrouwen in haar medewerkers en neemt nieuwe mensen in dienst op basis van wie ze zijn. Een gedeeld streven om te slagen volstaat opdat alles mogelijk is, door aan eenieder de middelen te geven om de doelstellingen te bereiken. Elke dag wordt elke medewerker gewaardeerd omwille van zijn competenties, talenten en persoonlijkheid.

img

We beschikken over praktische en moderne infrastructuren zoals, onder andere, een bedrijfsrestaurant … U vindt er alles, van belegde broodjes tot geroosterd(e) vlees/vis en heerlijke desserts!

img

Het is belangrijk om elke dag even op adem te kunnen komen. We bieden tal van activiteiten aan: tafelvoetbal, tafeltennis, mountainbiketochten met collega’s tijdens het weekend … Werken hoeft geen obstakel te zijn voor aangename collegiale relaties!

img

Het evenwicht tussen privé- en beroepsleven is uiterst belangrijk. Om die reden heeft u bij Cofidis recht op 41 verlofdagen (20 wettelijke verlofdagen en 21 dagen ADV)! In combinatie met een aantrekkelijk loonpakket kunt u niet alleen werken maar ook van het leven genieten!

img

Daar ons beroep niet elke dag even gemakkelijk is, is het belangrijk om tijdig te ontspannen … Cofidis organiseert binnen de onderneming yogasessies, “powernaps”, lezingen over welzijn …

img

Het zijn de medewerkers, aan wie we een steeds grotere autonomie en verantwoordelijkheid toekennen, die deelnemen aan de acties die toelaten onze relationele en operationele uitmuntendheid te ontwikkelen.

Overtuigd? Bekijk dan onze vacatures!